Cart Total Items (0)

Varukorg

Fäktaren Johan de Jong Skierus föddes den 25 maj 1989 och är både svensk mästare i fäktning och ordföranden i föreningen fäktkonstens främjande. Dessutom är han numera sammanboende och förlovad med flickvännen Sarah Sjöström. Som tagit OS guld, VM guld och EM guld i simning.

Skierus på sociala medier

Både Sarah och Johan är väldigt aktiva på sociala medier, speciellt på Instagram. Johans Instagramkonto heter Skierus och har ungefär 1 200 följare. Där delar han med sig av allt från fäktning till sin kärlek till Sarah. Dessutom delar han med sig av sitt stora intresse av djur och klättring.

Johans jobb & framtidsplaner

Numera jobbar Johan på bank och är sedan några år ordförande i Sveriges äldsta fäktklubb FFF. När det kommer till framtidsplaner är både Sarah och Johan överens att barn finns med i bilden inom en viss framtid. Från början hade de en fyra års plan på att skaffa familj eftersom Sarah vill skaffa barn medans hon fortfarande är aktiv simmerska.

Men tyvärr kom coronapandemin emellan och nu får paret planera om hela familjeplaneringen. Tanken var nämligen att de skulle skaffa barn emellan två OS, men eftersom pandemin flyttade på tävlingarna i två år blev allt förskjutet.

X