Cart Total Items (0)

Varukorg

Den professionella boxningsmatchen mellan Jake Paul vs Tyron Woodley är en ihågkommen och stor match inom boxningsvärlden. Matchen var mellan sociala media-profilen och boxaren Jake Paul och kampsportaren i MMA, Tyron Woodley. Den omtalade matchen kunde även ses live och ägde rum den 18 december 2021 på Amalie Arena i Tampa, Florida.

En boxare möter en MMA

De två motståndarna var Jake Paul som är en amerikansk social media-personlighet och professionell boxare. Woodley är en däremot en professionell mixed martial artist, även kallat MMA. Tyron Woodley II är även känd som ”Leave No Doubt”, och den 18 december skulle de mötas i boxningsringen.

En omtalad match

Det blev en omtalad och efterlängtad match hos många. Den 29 oktober 2021 tillkännagavs det först att den obesegrade duon Jake Paul och Tommy Fury skulle mötas. Den 6 december 2021 drog Fury sig ur matchen på grund av en bakteriell bröstinfektion och ett brutet revben. Tyron Wooley blev då istället ersättaren för Tommy Fury. Matchen varade över åtta omgångar, med en gräns på 192 lbs under cruiservikt divisionen. Den 18 december 2021 vann sedan Jake Paul matchen. Paul vann när matchen passerat 2 minuter och 12 sekunder in i den 6:e omgången.

X