Cart Total Items (0)

Varukorg

Fina, det ser ut som att vi pratar om “psg mot bayern laguppställning” idag. Vi alla vet den intensiva rivaliteten mellan dessa två. Oavsett, låt oss dyka in och analysera vad vi kan förvänta oss av denna spännande matchup.

PSG vs Bayern: laguppställning

Nu undrar du förmodligen, hur ska laguppställningen se ut för PSG och Bayern i nästa match, eller hur? Innan vi hoppar in på det, låt oss göra en snabb sammanfattning av deras tidigare möten.

Matcher Spelade PSG Vinster Bayern Vinster
8 5 3

Nu när vi har gått igenom historien, låt oss doppa våra tår i vattnet av den kommande matchen. Vilka är de spelare vi kan förvänta oss att se på planen från båda lagen?

Förväntade Startelvan för PSG

Förvänta dig inte några stora överraskningar när det gäller PSG: s uppställning. Den kommer troligen att se likadan ut som deras senaste matcher, med spelare som Neymar, Mbappé och Di María.

  • Neymar
  • Mbappé
  • Di María

Förväntade Startelvan för Bayern

Bayern, å andra sidan, kan ha några överraskningar i butiken. Trots Lewandowski och Müller sannolikt kommer att starta, kan vi se några oväntade ansikten på planen.

  • Lewandowski
  • Müller

Nu när du har en grundläggande uppfattning om laguppställningen för “psg mot bayern” matchen, är det bara att sitta tillbaka, koppla av, och vänta med spänning på startsignalen. Vilket lag hejar du på? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

X