PARKERING
Det finns en mycket stor parkering i direkt anslutning till entrén. Parkeringen är gratis.
HOTELL
Bo Kungligt på Scandic Vi samarbetar med Scandic och kan erbjuda rum på Kramer, S:t Jörgen och Triangeln för 780kr natten i enkelrum och 880kr i dubbel alla dagar på alla hotell. Priserna är inkl. moms och frukost. Gäller mellan fredag 14 och måndag 17 juli. Klicka på rubriken för mer info!
WIFI
Finns på Jägersro. Inloggning BanGuest – Zoogin12
Sommarens häftigaste eftermiddag
Ladda ner folder om derbydagen här
HITTA HIT
Klicka på rubriken för vägbeskrivning och karta.
ENTRÈ OCH PROGRAMFÖRSÄLJNING
Derbydagen är entrépriset 200 kr. Samarbete finns med Sydsvenskan Stjärnkort som ger 50% rabatt samt med Triangeln där inköp för 500 kr ger möjlighet att erhålla 2 fria biljetter. Upp till 18 år är alltid fritt. Normala dagar är entréavgiften 50 kr, Onsdagsluncher fritt. Program finns vid entré och även i totoluckor. Pris 30 kr
TIDSPROGRAM
Här hittar ni dagens tidsprogram
MAT o DRYCK
På sidan Festen hittar ni information om Restaurangen och andra mat och dryckalternativ. Klicka på rubriken för mer info.
DRESSCODE
Det finns inga officiella krav på klädsel. Många uppskattar Derbydagens tradition att ”klä upp sig” lite extra.
HANDIKAPPANPASSNING
Många av Jägersros utrymme ligger i markplan varför de är lätta att nå, även Handikapptoaletter. Läktare och Restauranger saknar tyvärr i de flesta fall hiss
TAXI / BUSS
Stadsbusslinje 1 och 31 och regionbusslinje 141. Aktuella tidtabeller finns hos Skånetrafiken. Taxihållplats i anslutning till huvudentrén.
HUNDAR
Det är tillåtet att ta med hund. På Derbydagen rekommenderar vi att hunden stannar hemma.